Saturday, 14 May 2011

Anime Cart00n

hri ni aq wat stu lukisan.......utk all information , lpe nk gtau , aq ni ske melukis..
jd..kpd sesiape yg ske melukis tu , contact la sye oke.....bolehla aq perbaiki lukisan
aq yg x berape lawa ni hah....and hope korg akn beri tnjuk ajar kat aq....









ni hah hsil karya aq...lawa x? ok x? hurmm......
cube tgk pompuan yg pendek skali tu..
gedik siakk..hahhaha..aq yg lukis , aq sndiri yg kutok..
mcm ade yg x kena lah kat pompuan pendek tu....
                                                     




let see dekat2....
           

ade kecacatan pd bhgian tgn......dah byk kali aq repair tgn peace die tu....tp msih tetap ade cacat.....




mule2 aq wat tgn die kat blkg pale je...tp aq tgk mcm tgn die tu mcm tiang la...
that`s why i do Peace !
hahahahhahahahahhahahahahaha...
but still cacat....camane ni??



pompuan tinggi ni okay x??
                                                                     ade pape yg x kena?? ade cacat?? hurmm...





 laki ni okay x?? nmpk cam patung kan ? x bermaya ..kaku....kan? humm....




















bile tgk sume lukisan ni , rse mcm nk buang ....tp x bole..sygla....yg buruk2 je aq buang....
ini sbgai koleksi aq...nnti bile aq da besar , aq akan tgk balik lukisan ni dan bandingkan lukisan aq mse aq da besar..and mse tu lah...aq akn buang lukisan sume ni , sbb lukisan mse aq da besar lebih lawa...
                                                      ( cehh !! prasan makk aihh !! ....)













                                              inila aq...hahahah..ceh...tutop muke mak aihh...!!